5 ensimmäistä asiaa olivat lähinnä juoksevia, niistä ei keskustelua juurikaan virinnyt. Parista virkamies päätöksestä kyseltiin. Sitten tultiin henkilökunnan lomautuksiin ja niistä sitä keskustelua riitti. Mitään isompaa muutosta päätösesitykseen ei tehty. Eikä esityksiäkään tullut kuin 1, jota ei kannatettu. Sanontaan henkilöstö lomautetaan 7 päivän ajaksi täsmennettiin kalenteripäivän ajaksi.

Työsuojelutoiminnan ja yhteistoiminnan järjestäminen tänä vuonna asiakohtaan nimettiin työsuojelu tmk:n työnantajan edustajaksi henkilöstöpäällikkö Mirva Lambacka.

Tiedotustilaisuus Ukin ja Taivassalon kuntaliitoksesta järjestetään 2.2. Asiasta ilmoitetaan tarkemmin lehdissä. Sosiaalityöntekijän ja psykologin virkojen täyttöön annettiin lupa. Samoin 2 lähihoitajan toimen täyttämiseen. edustaja nimettiin Pyhärannan ja Rauman terveyskeskusneuvotteluihin nimettiin ehdotuksen mukaisesti.

Lea Myllymäelle ehdotetaan myönnettäväksi ero koulutus ltk:sta. Puutavaraa myytiin. Polttoaineiden hankinta palautettiin hintakilpailun järjestämiseksi äänin 6-5. Siivoustarvikkeiden hankinnasta tehty oikaisuvaatimus hylättiin. Katujuna aloitteesta lausunto annettiin valtuustolle. Tiedotusasioissa oli tiehallinnolta tullut hyväksymispäätös tiesuunnitelmasta Lokalahden kevyen liikenteen järjestelyihin. Sen pituinen se.