No niin, jos taas yrittäisi. Hallitus kokoontuu taas poikkeuksellisesti tiistaina. Omituista kirjoittaa samaan lauseeseen taas ja poikkeuksellisesti. Ekaksi käsitellään tiedonanto terveyspalvelujen säästöistä valtuustolle. Ohjelma on nyt hyvässä myötätuulessa. Toivoisi monipuolista ja asiallista käsittelyä. Ei oteta mallia valtakunnan politiikasta. Kannetaan ja tunnetaan vastuuta ihmisistä ja taloudesta. Ne pitää pystyä sovittamaan yhteen.

Sitten on 5 kaava juttua. Niitä on huolella valmisteltu, joten mitään merkittäviä muutosesityksiä en ounastelisi tulevan. Sitten on kaupungin viime viikkojen merkittävin asia esillä. Tiehöylän polttoaineen kulutus. Esitys on, että teklalle annetaan erikoisauton kuljettajan toimen täyttölupa. Sitten on vielä parin ay-järjestön TES-korotukset. 

Maaseutuhallinnon muutokset ovat jälleen esillä. Kunnat ovat edelleen neuvotelleet. Tulos on sama kuin hallitusneuvotteluista. Eteenpäin ei ole päästy. Vehmassalon kunnat ovat sitä mieltä, että vastuukunta on Vehmaa. Laitila on sitä mieltä, että Laitila. Pyhärannan vastuunkantako kuka vaan, mutta palvelut keskitetään Kalanti-talon. Samaa mieltä olen. Päätösesityksessä kannatetaan Vehmaata. Kyllä se niinkin voi olla, ei U:killa ole mitään syytä asiaa repiä.

Kammelan jätevesi osuuskunnan 200 000€ lainalle esitetään takausta. Takaus on noudatetun linjan mukainen. Sitten on kuluneen vuoden 4 ekan kuukauden talouden toteutuminen. Ei mitään yllättävää. Aloitteeni Sakunkulman kuntosalin maksuttomuudesta on saanut sosiaali ltk:n hyväksynnän äänin 6-5. Sitten on taas ilta pulkassa julkisten asioiden suhteen. Toivottavasti muutenkin. 

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html