Alkuseremonioiden jälkeen on maapoliittinen ohjelma. Ohjelma ei ole julkinen. Ikävää keskustella asiasta josta ei saa keskustella muiden kanssa. Tulkitsin niin ettei nyt kirjoittamiseni ole salaista näiden tietojen ollessa kaikkien näkyvissä netissä. Tulkintani ovat herättäneet melkoista päälle käymistä.

Sitten on listalla A-sairaalan osto ja terveyskeskus. Lista on näiden osalta lähes nälkävuoden mittainen sisältäen lukuisasti päätösesityksiä Viimeinen on seuraava;

Kaupunginjohtajan ehdotus:

 

Kaupunginhallitus päättää ostaa Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirin kuntayhtymältä kiinteistöt 895-9-1-10, 895-9-1-9 ja 895-9-1-1 lukuun ottamatta näistä kiinteistöistä aiemmin myytyjä määräaloja rakennuksineen. Kauppa sisältää kaikki kiinteistöllä 895-9-1-10 sijaitsevat rakennukset ja rakennelmat ja kiinteistöllä 895-9-9904-0 sijaitsevan traktoritallin. Luovutettavien alueiden pinta-alat ovat yhteensä n. 4,3 ha ja kauppahinta on 1.500.000 €.

 

Lisäksi kaupunginhallitus päättää, että kaupan jälkeen A-sairaalan 2 krs:n tilat vuokrataan VSSHP:lle.

 

Lisäksi kaupunginhallitus päättää hyväksyä etenemissuunnitelman, jossa muut terveyskeskuksen tilat, paitsi hammashuolto, Kuunari sekä vanhusten- ja vammaispalveluiden toimistot, sijoitetaan A-sairaalaan.

 

Esityksessä kiinnittyy huomio siihen, että aiemmin myytyjä määräaloja rakennuksineen ei osteta. Mitä tuosta pitäisi ajatella?

Keskustan kehittämiseen perustetaan 11 jäseninen ohjaus ryhmä. Loppu onkin juoksevia asioita. Muu miälest.