Lautakuntien ja virkamiesten päätöksissä ei näyttänyt olevan mitään erikoista. Sote katsaus lienee lyhyt. Sitten pari kaavaa ja kaavoituskatsaus. Sitten mielenkiintoinen Nuorisotalon saneeraus käyttöön. Sinne kaavaillaan monenlaista toimintaa mm. kierrätyskeskus. Nykyisin kierrätyskeskus on vuokratiloissa ja nuorisotalo on käyttämättömänä. Remontin hinnaksi arvioidaan 150 000€. Nyt on maksettu ulkopuolisista tiloista 41 000€/v. Lienee selvää homman hyväksyminen.

Sitten on taas osallistuminen hankkeeseen jonka tarpeellisuutta en osaa sanoa. Niitä tippuu alvariinsa eikä ne nyt yksitellen kauheita maksa, mutta ajanmittaan kyllä kertyy. Kalannin kóulun IV pitäisi uusia ja teitten päällystäjä hyväsyä.

Uimahallin saneerauksen suunnitteluun on varattu 150 000€, nyt on todettu ettei se mihinkään riitä vaan esitetään 200 000€ lisää ja suunnittelun kilpailutukselle lupaa aloittaa heti eikä odottaa valtuuston hyväksyntää lisämäärärahalle. Vähä-Haiduksen saarella oleva tontti hakee vuokran alentamista sillä laivaväylän syventäminen on heikentänyt tontin käyttöä.

Seuraavaksi onkin nopeasti laskettuna 13 työpaikan täyttölupa. Tätä vauhtia Ukissa on pian työvoimapula. Loput onkin heppoja juttuja.