Nyt esityslistoilla onkin mielenkiintoisia asioita alvariinsa, Ekana aloitetaan laskentapäällikön valkkaamisella. Raumalta on esitettävä kaveri. Pätevältä näyttää ansiolista. Hyviä olivat 11 muutakin hakijaa. Intialaiset ovat synnynnäisiä lahjakkuuksia matemaattisilla ja teknisillä aloilla. Hakija oli Intiastakin ainakin lyhyen cv:n mukaan ei niinkään pätevä. Kotouttamisohjelma esitetään valtuustolle. Tueksi tehdään vielä toimenpideohjelma.

Kaupungin ostettavaksi esitetään  Esko Holvin kiinteiteistö 150 000€. Varmaan herättää kaupunkilaisissa keskustelua pitääkö kaupungin ostaa? Alsilasta esitetään vuokrattavaksi hehtaari peltoa Elias Virtaselle. En ole oikein kartalla, listassa kerrotaan alueen rajoittuvan vuokraajan omiin peltoihin.

Seuraavaksin on pari ranta-asemakaavaa ja sitten isketään sihyn kaavaan. Siitä pyydetään lausuntoja sieltä sun täältä. Maakuntamuseo on sanonut ettei se pidä olemassa olevien rakennusten purusta vaan olemassa olevat kiinteistöt pitäsi hyödyntää. Pyyhitäänkö lausunnolla takapuolta?

Kasarminlahden ja Matalanpuhdin virkistyskäyttöä aletaan selvittää. Ukin-Rauman joukkoliikenteeseen esitetään n. 18 000.

Lopuksi ensi vuoden talousarvion investoinnit.