Maanantai iltapäivään on sovitettu monta kokousta. Varmaan joudutaan lopettamaan keskenkin joku kokous. Kaikki ovat sentään samassa paikassa. Ensin aloitetaan taloustyöryhmällä, sitten kh, sitten valtuustoryhmät ja valtuusto.

Hallituksessa on juoksevien asioiden lisäksi ainoastaan 2 asiaa. Tontonmäen talojen rakentamiseen perustettavan  Kiinteistö Oy Pyhämaan Pientalot yhtiön perustamissopimuksen ja yhtiöjärjestyksestä päättäminen ja 2 edustajan valinta yhtiön hallitukseen. En kyllä tiedä mitä oikein on aiemmin tehty. Perustamissopimuksella perustetaan yhtiö, kuitenkin sopimuksessa on 3 yhtiön hallitukseen jo valittua nimeä. Hallituksen pj. on valittu, tilintarkastajat on valittu ja yhtiön tj. on valittu. Kaupunginhallitukselle osoitetaan mahdollisuus valita 2 jäsentä lisää. Kovasti on blogeissa kirjoitettu siitä, että kh:lla pitäisi olla mahdollisuus valita sinne myös jäseniä. Ei se mielestäni mitään muuta. Valinta kohdistuu kuitenkin sellaisiin joilla ei ole omaa mielipidettä. Esim. Telakkakiinteistöt olisi varmasti maksanut avustuksen hiihtoputkelle vaikka siellä pari luottamusmiestä olisi ollutkin ja yksimielisesti.

Toinen asia on Viikaisten koulun keittiön remontti. Hallitus päätti talousarvio kokouksessaan  siirtää remonttia vuodella. Silloin ei ollut varmuutta siitä onko hankkeelle myönnetty valtionapua. Nyt on selvä paperi mukana, on myönnetty 50%. Nyt pitäisi olla tarkkana ja tehdä päätös tosiasioiden ja kaupungin edun mukaan. Laskutikkua voi käyttää.