Valtuutossa ei ole oikeastaan mitään asiaa. Ainoa merkittävämpi on Pohitullin keittiöstä päättäminen. Päätösesitys on niin selkeä ettei siinä ole mielestäni mitään sorkkimista.

Kh:ssa on pari kaavaa. Kalannin keskustassa on asemakaava muutos jotta entisen bensa aseman tontti saataisiin purettua. Uki Cityssä on entisen seurakuntatalon ja Eero Henton tonttien kaava. Se onkin mennyt varmaan ME nopeudella läpi lämpimän. Sitten on vielä Siivosten esineille perustettava säätiö.

Mikäli Säätiön perustaminen toteutuu vastaa Uudenkaupungin kaupunki Kalantitalon yläkerran remontoimisesta näyttelytilaksi. Uudenkaupungin kaupunki on varannut talousarviossaan 2019 60 000 euron määrärahan Kalanti-talon yläkerran remontoimiseen näyttelytilaksi.
 

Yllä oleva kappale on ainoa jossa sivutaan kaupungin vastuita. Tämä herättää monia vakavia kysymyksiä. Voidaanko esineet siirtää tiloihin vain lateksi remontin jälkee? Kuka vakuuttaa esineet? Kuka vastaa Kalanti-talon käyttökustannuksista? Mikä kustannus kaupungia on odottamassa Mattilasta? Jne.