Alla Valtuustossa käyttämäni puheenvuoro henkilöstö raportista.

 Henkilöstöraportissa ja siten myös käytännössä on tapahtunut viime vuonna aika vähän. Vuosiluvun olisi viime vuoden raporttiin voinut vaihtaa. Tuskinpa sitä olisi uusinnaksi monikaan täällä havainnut. Taitaa pitää paikkansa sanonta, kun ei mitään merkittävää tapahdu pitää pelätä, muutosten aikana kaikki on hyvin.

Seesteisen viime vuoden jälkeen on syytä pelätä myrskyisää vuotta. Kaupungin talous on pahasti menossa kriisiin. En olisi uskonut viime kunnallisvaalien jälkeen tulleen oikeisto enemmistön ajavan talouden näin nopeasti kivikkoon. Maksumiehiksi ovat joutumassa erityisesti kaupungin työntekijät. Esillä olevan 3 viikon hinnaksi tulee sellainen summa, ettei vastaavaa vero% korotusta, millä tämä 3 viikkoa tuntuu kaupungin henkilöstön tilipussissa, jotta tällä olisi sama vaikutus kaikille kaupunkilaisille, kukaan näe untakaan.
En lähde kertaamaan ja voivottelemaan lukuja, jotka raportissa ovat kaikkien luettavissa.
Mielenkiintoisena yksityiskohtana toisin esille juoksija Wilson Kirwan käyneen luennoimassa henkilöstölle. Teemana on ollut "Positiivinen paketti". Hyvin sopiva hänen iloiselle mielenlaadulleen ja satusedän maineelleen.