kokous aloitettiin kuten tavallista normaaleilla jutskoilla. Tosin 1 hämmästyttävä puheenvuoro käytettiin, Sami Laaksonen vaati pj:ltä ettei minulle saa antaa kokouksessa puheenvuoroa. Suomen perustuslaki jo takaa kaikille puhe oikeuden. Tosin kommari Laaksosen ihanne yhteiskunnassa toisin ajattelija teloitetaan tai heitetään tyrmään. Ehkä vielä menee aikaa ennen kuin tämä meillä toteutuu. Kerron tämän vaikka kh:n puheenvuorot ovat salaisia, mutta tämä oli niin härski, että kuntalaisten tulee se tietää.

Varsinaisissa asioissa aloitettiin listan häntäpäästä. Sari Rantanen kertoi viraston valmistelemasta lausunnosta valinnanvapaudesta. Tämä hyväksyttiin yksimielisesti. Niin maailma muuttuu Eskoseni, taitaa olla vuoden verran aikaa edellisestä sote-lausunnosta. Silloin juttua väännettiin parissa kokouksessa ja moneen kertaan äänestettiin. Nyt on huomattu ,että tuskin meidän lausuntoa kukaan lukekaan. Metsään on menty niin, että raikaa eikä Ukin pulinat mitään auta. Sitten oli vielä sote tointa jotka hyväksyttiin. 

Sari Rantanen vaihdettiin Leena Arvela-Helleniin ja alettiin puhua kaavoista. Ei niistä parta paljoa paukkunut. Ketunkalliolta esitettiin varattavaksi tontti Doopel OY:lle perustettavan yhtiön lukuun. Yhtiö ei suurta luottamusta herättänyt. Luovutus ehtoihin lisättiin vaatimus rakennusluvan hausta 6 kk:n aikana ja rakennuslupaan ehto rakentamisen aloittamisesta 2 vuoden aikana.

Vaali tmk:t valittiin. Muut puolueet valitsivat entiset uudelleen elleivät olleet halunneet vaihtoon, vassarit vaihtoivat kaikki vaikka monet olisivat halunneet jatkaa.

Muut asiat menivätkin sitten suurin piirtein kolkon paukkeessa.