Viranhaltijoiden ja lautakuntien päätöksiin ei käytetty otto-oikeutta. Ympäristönsuojelu taksoja tarkistettiin. Santtion kaupan kaava eteni valtuustoon. Tuleekohan valmiiksi ennenkuin rakennus. Moduuliasuntojen tonttien kunnostukseen annettiin 100 000€:n käyttölupa teklalle. Tämä on vasta alkua sillä tähän ei sisälly vielä kallion louhinta ja murskaus. Moduuliasuntojen vuokrista ei kustannusra tule, mutta tontit jäävät aikanaan kaupungin käyttöön.

Sitten sitä annettiin virkojen täyttölupia ja palkkoja harmonisointiin. Sitten selvityksiä ja lausunto poliisien lupapalvelujen supistuksesta. Supistus ei tule jäämään tähän. Palvelut siirtyvät yhä enemmän nettiin. Kaupungin edustajien toimiaikaa yhtiöissä pidennettiin vuodella, paitsi Satama OY:n.

Pari aloitetta menee valtuustolle. Liukueste aloitteen käsittely vie aikaa niin, että esteiden jakelu siirtyy seuraaville liukkaille. Suukarin Veneelle vuokrataan tontti. Sitten vielä paikkailtiin vaalilautakuntia. Tämä ei ollut hauskaa. Vartin ennen kokousta sai tietää täytettävistä paikoista ja sinä aikana täyttää ne. Ehdokkaat eikä heidän lähisukunsa kelpaa. Jo oli haettu lautakuntiin ehdokkaat ja nyt sitten vielä lisää.