Harvinaista ettei lautakuntien ja viranhaltijoiden päätöksistä tullut juurikaan sanomista. Takalalla oli kiire nukkumaan joten aloitettiin hänen asioistaa. Osavuosikatsauksen mukaan talous on hyvässä jamassa. Talousarviossa ollaan eikä lisämäärärahojen tarvetta ollut. Onkohan budjettiin palannut vanha juttu, laitetaan sen verran, että varmasti riittää. Ei vaiskaan, kiitettävää budjetissa pysyminen.

Sote katsauksessa ei juuri uutta ollut. Sopimus ELY-keskuksen kanssa mamuista puhutti. Lopulta kj. teki uuden päätösehdotuksen. 40 vastaanotettavaa pudotettiin 30:n ja kotoutusohjelma uusitaan. Luvut olivat pelkkää leikkiä.Heitä tulee minkä tulee.

Työterveyshuollossa ei mitään uutta. Lyökki jutussa hyväksyttiin yksimielisesti ettei kaupunki puutu asiaan ainakaan tässä vaiheessa. Siellä on menossa vesijättömaan lunastus. Asiassa on minusta niin paljon epäselvää, että siitä pitäisi saada oikein asiantuntijan selvitys. Esim. käytössä olevassa kartassa on maanmittarin ja rekisteröijän kirjauksesta käyttöoikeuden rekisteröinnistä. Kerrotaan ettei sillä ole lainhuudatusta ymmärtäisin lainhuudatuksen olevan Suomenkielisen sanan rekisteröinnille.

Oinassaaresta myydään pienpala isänmaata jotta ostaja saisi oikeuden muuttaa mökkinsä ympäti vuoden asuttavaksi. Tämä kuuluu kiusaan muitakin Ukiin muuttohalukkaita. Tontti on liian pieni muutosluvalle eikä naapurit halua myydä maata. Tosi ikävää. Tänään ympla käsittelee uutta rakennusjärjestystä. Olisiko sieltä löydettävissä apu?