Hallitus kokoontuu taas maanantaina mämmitauon jälkeen. Ensimmäisenä on Kankon ranta-asemakaavan käynnistäminen. Asiasta on kuulunut ettei ole normaalissa järjestyksessä saatavissa rakennusoikeutta. Siellä täällä olevia lyhyitä rantaviivoja yhdistelemällä aiotaan saada rakennusoikeutta. Tekla jo on antanut oikeuden aloittaa kaavoitus. Kyllä asiaa pitää ainakin selkeyttää. Ranta-asemakaava on maanomistajan kaava joten saattaa olla ettei kaavoitusta voi estää, mutta rakennusoikeutta ei pidä antaa ellei sellaista kuulu.

Sitten on jälleen Haimion rantatontin myynti. Sitä on  vatvottu jo monta kertaa. Alueesta ei ole tarjottu hallituksen toivomaa hintaa. Ihan oikein ettei aiemmin ole myyty. Nyt on saatu useitakin pohjahinnan ylittäviä tarjouksia. Korkein ylittää 26 000€ viimeksi saadun parhaan hinnan. Nyt varmaan myydään.

Sitten on kh:n arvio tavoitteiden ja strategian toteutumisesta. Se annetaan tiedoksi tarkatus ltk:lle ja valtuustolle. Valitaan myös kutsunta ltk:n jäsen. Sitten vielä viime vuoden aloitteet ja niiden käsittely valtuustolle tiedoksi ja vielä pitkä rivi uusia aloitteita.