Varsinaiseen listaan ei nyt mennyt paljoa aikaa eikä tupakkia. Kokoukse aluksi oli iltakoulu, jossa oli pari asiaa. Siirtyminen sähköiseen kokoukseen oli ekaksi. Ilmeisesti homma menee eteenpäin. Ei ainakaan kukaan laittanut hanttiin. Aikatauluna vaalien jälkeinen luottamusmies organisaatio. Aloitetaan hallituksesta ja sitten lautakunnat. Valtuusto ei onnistu ennenkuin kokoustilat saadaan asianmukaisiksi. Toisena oli kuntaliitos. Hallitus oli asiasta harvinaisen yksimielinen. Ehkä hieman yllättäenkin. Ei ainakaan erilaista mielipidettä kukaan esittänyt. Mitään päätöksiähän ei luonnollisestakaan tehty.

Varsinaiset asiat menivät yksimielisesti ja vähillä puheilla Valkosen aloitteeseen asti. Juha Aaltonen esitti asian palauttamista ja papereihin merkittäväksi minkä kuntalain pykälän mukaan aloite ei täytä vaatimuksia. Esitystä ei kannatettu.

Hiukka herätti myös ihmettelyä aloitteen eka allekirjoittaja Java Valkonen. Sen nimistä valtuutettuahan ei ole.

Ennen hallitusta kokoontui säästöryhmä pitkästä aikaa. Paljon ovat säästöt tehonneet ja iso säästöistä kasvaqa vielä vuosien myötä. Ikävää vaan, että menot ja palvelujen tarpeet nousevat myös hurjaa vauhtia. Tämä ei ole mikään yllätys. Heti ekassa kokouksessa probleema ymmärrettiin eikä tavoitteeksi otettu niinkään numerollinen säästö vaan saada menojen kasvu hillittyä. Tuossa jokin aika sitten kysyttiin Kummelista. Kyllä se ilmeisesti vuodenvaihteessa loppuu, mutta ketään ei jätä heitteille. Toimintaa jatkaa Mielenterveysseura, RAY:n rahoituksella.