Oli pöydälle pano kokous. Eka asia oli n. 7ha:n tontinosto Saarnisto. Tontti on maapoliittisen ohjelman mukaisella alueella. Ts. Hiun tultua täyteen seuraava asuntoalue tulee Saarnistoon. Täältä on ostettu aina maata sitä tultua myyntiin. Tästä alueesta on käyty kauppaa jo muutaman kerran aikaisemmin. Nyt hinta oli laskenut siedettäväksi. Kauppa rahoitetaan tämän ja ensi vuoden aikana puoliksi kumpanakin vuonna. Aaltonen esitti asian jätettäväksi pöydälle.

Nuorisotalon myynti päätettiin esitettäväksi valtuustolle. Keskusteltiin pitkään hinnasta. Talo on lahoamassa kaupungin käsiin ja ostajia ei liiemmälti ole, joten ei muita järjellisiä vaihtoehtoja ole kuin myynti. Ostaja on Kari Salin Turusta ja hän aikoo saneerata tiloihin senioriasuntoja. Ei tule U:kista senioriasuntoja puuttumaan mikäli kaikki suunnitelmat toteutuvat. Onkohan keksitty halpa pienien asuntojen saneeraus- ja rakentamisvaihtoehto jota vetävällä nimellä markkinoidaan. Senioritalo ei välttämättä poikkea mitenkään muista asunnoista.

Hyttyskari vuokrattiin Propel Voima OY:lle. Rakennusvalvonnan maksujen korotus siirrettiin. Uusien maksujen liite oli jäänyt papereista pois ja haluttiin myös naapurikuntien maksut vertailtavaksi. Selvitys elinkeinopalvelujen ja yritysten toimitilojen kulut jätettiin pöydälle. Sosiaalipalvelujen myynnistä Pyhärantaan äänestiin. Tulos 8-3 ei myydä. Myymisen puolesta äänestivät Eija Maikola, Nevavuori ja Wala. Henkilöstösuunnitelma siirrettiin. Muut esitykset hyväksyttiin. Vero%:t entisen suuruisina voimalaitoksen kiinteistöveroa lukuunottamatta, joka korotettiin valtakunnan keskiarvoon. Keskusteltiin ovatko vero%:t sellaisia, että pystytään talous hoitamaan ilman rajua velkaantumista. Tämän vuotinen talous saadaan joltisenkin tasapainoon. Vero viranomaisilta on tullut tieto, että sataman yhtiöittäminen on sittenkin mahdollista kaavailujen mukaan. Tästä saamme 4 milliä millä saadaan tase kuntoon.