Olipa taas hallituksen kokouksella pituutta. 3 tuntia meni Pelttarin ja Meloksen alustuksia kuunnellessa ja niistä keskusteltaessa. Nyt on sitten lopullisesti linjat haussa. Tiedot ovat niin ristiriitaisia ettei tiedä hakea totuutta edes puheiden keskiviivalta. Se tuli selväksi, että terveydenhoidossa on mahdollista 3 milj/€ säästöt, ilman palveluiden tason laskua. Tämän virkamiehet lupasivat ja tarkempi valmistelu alkaa maanantaina. Sinänsä säästöjen raamit sisältävä ohjelma hyväksyttiin muutoksitta.

Seuraavana oli Kalannin keskusta-alueen kehittäminen. Hallituksen keskustelu on salaista, mutta eräiden käytös oli mielestäni niin käsittämätöntä, että minulla on sitä julkisestikin oikeus kommentoida. En saanut käyttää yhtään puheenvuoroa ilman jatkuvaa välihuutelua, naurua, päänpyöritystä ja hymistelyä. En kerro saamiani vastauksia. Ihmettelyä olisi kerrakseen. Sen voin sanoa, että väitin menossa olevan samanlainen operaatio kuin Tontonmäkikin oli. Minulle sanottiin ettei siellä ole mennyt yhtään kaupungin rahaa ja kaupunki ei ole osallinen. Viimein minulta paloi päreet ja loppukokouksen jokainen saikin puhua puhuttavansa. Päätösesitystä muutettiin useita kertoja. Lähinnä stilistisiä muutoksia.

Sitten mentiin pitkä liuta asioita. Novidan investointitason muuttamisessa Rake otti esille Novidan maksamat vuokrat. Nyt sai puhua ilman häirintää. Loput asiat olivatkin lähinnä läpihuuto juttuja.