Kokouksessa ei erikoisempia päätöksiä tehty sensijaan keskusteltiin tulevista merkittävistä jutuista. Ekaksi keskusteltiin terveyskeskuksen uudesta potilashissistä. Asiassa oli edelleen niin paljon epäselvyyttä, että kj. poisti asian listalta. Sitten tulikin pari asiaa jotka ovat tärkeitä ja monia kiinnostavia. Terveyskeskusten vuodeosastojen yhdistämisestä ja pakolaisten vastaanotosta.

Vuodeosastojen yhdistäminen tuntuu olevan kuin sote-uudistus pienoiskoossa. Iso ja vaikeasti hallittava asia. Sotessa otettiin muutaman vuoden aikalisä, tämän, tämän valmistelua jatketaan edelleen aikataulun puitteissa. Pakolais juttu on huhuja sakeanaan. eikä kh siitä poikkea. Päästetään sitten miten typerä huhu liikkeelle niin kaikupohjaa ja edelleen levittäjiä löytyy.

Sitten tulikin rivi virkojen ja toimien täyttölupia. Muut luvat heltisivät keskustelutta, mutta hanke- ja rakennussuunnittelijan tehtävä täytetään normaalilla hakumenettelyllä ja kelpoisuusehdoksi tulee rakennusinsinööri. Muut asiat päätettiinkin ripeästi.