Meni hallitus taas pitkään vaikka aloitettiin normaalia aiemmin. Ei äänestetty kertaakaan eikä päätösesityksiäkään juuri muuteltu. Hiukka fiilailtiin.

Ekaksi oli Veden kehittämissuunnitelman päivitys ja toiminta-alueen tarkistus. Veden päällikkö Hallikainen alusti ja keskusteltavaa riitti. Pieni hieno säätö tehtiin siihen, että Veteen mahdollisesti liittyvistä osuuskunnista ei makseta mitään.

Sitten oli pitkä rivi kaavoja ja viimeiseksi kaavoitus katsaus. Selkeitä hommeleita. Seger hallin muutostyöt tehdään esityksen mukaan ja lähes keskustelutta. Hienoa, saadaan taas 40 työpaikkaa lisää ja kerrannaisvaikutus päälle. 

Sataman yhtiöittäminen laitettiin liikkeelle. Sitten annettiin virkojen täyttämislupia, lakkautettiin niitä ja 35:n viran tai toimen nimike muutettiin. Tilintarkastajien raportoinnin yhteydessä kysäisin Novidan vuokrasopimuksesta ja kuulttiin se tänään tehdyksi.

Valtuuston ja hallituksen kokous aikataulut hyväksyttiin. Valtuustolle lisättiin 2 kokousta. Ensi vuonna niitä on nyt 9. Aloitteita käsiteltiin pitkä rivi. Esitykset hyväksyttiin sellaisinaan yksimielisesti. Parista keskusteltiin ja Nevavuoren aloitteesta jopa äänestettiin. Nevavuori esitti talousarviota koskevan aloitteensa palauttamista uudelleen valmisteltavaksi. Äänin 7-4 esittelijän esitys hyväksyttiin. Salaisia asioita oli muutama. Eräästä keskusteltiin pitkään. Ei tehty päätöstä vaan siirrettiin seuraavaan kokoukseen. Sen pituinen se.