Viimeksi pyysimme lisätietoa, jossa viranhaltija päätöksellä oli korotettu hammaslääkärien palkkoja. Saimme ne. Oli roimasti korotettu.

Perusteena aiemmin lääkärien saamat korotukset. Korotus oli keskim. 6500€/, 540€/kk. Korotukset on jaettu työnvaativuusluokituksen mukaan. Kaupungille ei tullut lisämenoja, sillä 1.1.2010 kaupungin palkkalistoille tulevat Vehmassalon ja Pyhärannan hammaslääkärit ja sovitun palkkojen harmonisoinnista johtuen näillä palkat laskevat. Asia herätti pitkän keskustelun. Ei kylläkään enää ole mitään tehtävissä. Työnantajan edustaja on hyväksynyt sopimuksen ja se pitää olipa sopimus sitten vaikka suullinen.

Seuraavaksi oli kaavamuutos Tanelinpolulle. Ei ollut mitään enää tehtävissä ilman pitkää asian viivästystä. Evästimme suunnittelijaa parkkipaikkojen lisäämiseen. Alueella on ahdasta ja mikäli tulee lisää asuntoja niin paikkoja tarvitaan lisää enemmän kuin 1,5 asuntoa kohti.

Sitten oli muutama asia, jotka eivät keskustelua herättäneet. Sitten oli vuorossa Lounaisrannikon kehittäminen yhdessä Porin, Rauman ja Turun kanssa. Ohjausryhmään valittiin 2 edustajaa. Velkaa päätettiin ottaa 3000000€ Kuntarahoitukselta, 12 vuoden takaisinmaksuajalla. Lyhennykset 2 kertaa vuodessa tasalyhennyksin.

Taivassalon-Ugin yhdistymissopimus hyväksyttiin ja kuulutetaan hanke. Sitten oli lähinnä juoksevia asioita ja perustason erikoissairaanhoidon yhteistyö Vakka-Suomen aluesairaalan ja Rauman aluesairaalan välillä. Asia on niin tärkeä ja laaja, että taidan kirjoittaa siitä oman jutun, kunhan joudan.