Maanantaina sitten kh taas kokoontuu. Blogien haukuista ja erottamisuhkauksista huolimatta. Hauskaa olla suositun elimen jäsen.

Uimahalliin haetaan parin toimen täyttölupaa. Sitten käsitellään jälleen invalidien vapaakortti systeemiä uimahalliin. Liikunta- ja vapaa-aika ltk päätti poistaa invalidien ilmaisuinnit. Kh palautti asian ltk:hon uudelleen valmisteltavaksi. Asia palautui samanlaisena. Invaliidit on maksulle pantava. 

Fuusioneuvottelut Loimaan koulutuskuntayhtymän kanssa esitetään aloitettavaksi ja neuvottelijat valittavaksi. Pyhärannan kanssa on neuvoteltu eräiden sivistystoimen tehtävien hoitamisesta Ugissa. Nyt neuvottelut on satu päätökseen ja sopimus esitetään hyväksyttäväksi.

Ylläpitovuokrien indeksitarkistukseksi vuodelle 2010 esitetään 8,3%. Tältä vuodelta kiinteistöjenhoito jää alijäämäiseksi. Toisin sanoen yksiköiltä on peritty pienempää vuokraa mitä kustannukset ovat todellisuudessa olleet. Kovasti on muuta väitetty kaikkien alojen asiantuntijoiden toimesta, mutta luvut näyttävät toista.

Yt-neuvottelut esitetään aloitettavaksi henkilökunnan lomauttamiseksi vuodenvaihteen juhlapyhien aikana ja vuoden 2010 aikana enintään 3 viikon ajaksi. Taitaa jäädä toteutumatta ainakin lomautus juhlapyhien aikana. Kyllä lomautuksen pitää olla työpäivinä. Loppusyksyyn mennessä lomautuksista ei puhuta mitään. Valtuusto päätti, henkilöstösäästöt on tehtävä loppusyksyyn mennessä. Mistä ne säästöt on tarkoitus ottaa, kun ei näköjään lomautuksista. Olisikohan se valtuusto joka tekee harkitsemattomia päätöksiä eikä parjattu kh.