Eka varsinainen asia on Vahterusringin käyttösopimus. Nyt sopimus esitetään hyväksyttäväksi maksupäivää tarkentaen. Maksu suoritetaan sopimuksen allekirjoitus päivänä koko vuokra-ajalta kerrallaan. Vilissalojen vuokratontit ovat uudelleen listalla. Rakennusvalvonnan taksat ovat uudelleen listalla, entisellä päätösesityksellä.

10 kuukauden talouden toteuminen näyttää hyvältä. Tilinpäätös olisi näillä näkymin 1-1,5 milj/€ ylijäämäinen. Sitten jatketaan talousarviota. Viimeksi pyydetyt lisäselvitykset ovat mukana pyytämääni lukuunottamatta.

Pyysin selvitystä urheilukentän huoltorakennuksesta. Täksi vuodeksi siihen oli varattu 180 000€, se osoittautui riittämättömäksi ja valtuustolta pyydettiin lisää rahaa. Sitä ei myönnetty vaan päätettiin 180 000 :n riittävän ja määrättiin tekemään tämän vuoden aikana valmiiksi. Mahdoton oli mahdotonta. Nyt ensi vuodeksi esitetään 350 000€ eli jokseenkin kaksinkertainen summa. Todella mielenkiintoista miten hankkeen kaatajat tulevat nyt rahaan suhtautumaan