Alkuseremonioiden jälkeen on viime kokouksessa siirretty parkkialueen myynti Vahterus OY:lle. Päätösehdotus on entinen. Seuraavakin asia on viimeksi palautettu asia. Tuulimyllyjen tarvitseman alueen vuokraus Taaleritehtaalle. Vuokra on noussut  runsaat 20%. Viimeksi siirretyttäjä asioita senkun jatkuu. Nonparellin rakennuksen osto ja tontin vuokraus ovat muuttumattomina listalla. Nonparellia vielä lisää. Korjauksen aloittamiseen esitetään annettavaksi lupa ja vieläpä ennen päätöksen lainvoimaisuutta. Urakkatarjoukset ylittävät varatun rahan 100 000€ ja lisäksi tekla esittää vesikaton uusimista mikä ei sisälly näihin lukuihin.

Lokalahden Tirkkalasta esitetään myytäväksi 5,6 ha metsää hintaan 18 480€. Sitten tarkistetaan seutulipun hintaa. Saluksen käytöstä on neuvoteltu ja nyt tarvitaan rahaa lisää 27 000€. Pitkään palloteltua päivähoidon siirtoa sivistyspalvelukeskukseen esitetään 1.1.2013 alkaen.

Sitten siirrytään toimien ja virkojen täyttöön ja nimikkeiden muuttoon. Pohjalla kj:n viran täyttö. Kh:n pj. esittelee ketkä pitäisi kutsua haastateltavaksi. Haastattelijopiksi esitetään valtuuston ja hallituksen puheenjohtajistoja. Toisin sanoen isoista puolueista lukuisa määrä haastattelijoita ja pienistä ei ketään. Pienet puolueet ovat sentään olleet mukana haastattelemassa vaatimattomimkien virkojen haastattelijoita, miksi eivät nyt kelpaa?

Sitten vielä aloite, tiedoksi annettavat asiat ja ei julkinen juttu.

http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20122235.HTM