Aamulla luin TS:stä, että hallitus on päättänyt lomauttaa koko kaupunginhenkilöstön 3 viikoksi. Ollin blogissa oli sama uutinen.  Karmein painajainen on toteutunut. Henkilöstö lukee lehdestä lomautuksestaan. Töissä vitsailtiin, kuunnellaanpas uutiset, että tiedetään voidaanko huomenna tulla töihin tai kuka meidät omistaa. Tällainen on ollut kovaa todellisuutta monessa työpaikassa. 

Kyllä ehdottomasti pitää suullisesti kertoa ensimmäiseksi henkilöstölle heitä koskevat uutiset. Tiedotusvälineet voivat sen ajan odottaa. Tällaista nyt ollutta kylmyyttä ei saa esiintyä. Ehdin vasta huomen aamulla tarkastamaan pöytäkirjan. On mielenkiintoista mitä sinne on kirjattu. Kaikenlaista kyllä keskusteltiin. Yt- neuvottelujen aloittamisesta päätettiin. Minusta se ei ollut vielä tiedotus kelpoinen asia. En kirjoittanut mitään blogissanikaan. Oletin ilman muuta siitä ensin kerrottavan henkilöstölle. Ei tainnut tulla yt-neuvotteluille hyvää alkua.

Jk. Kävin äsken kaupungin sivuilla. Nyt meni iltapäivä kahvi väärään kurkkuun. Taitaa olla jo henki vaarassa. Siellä sivuilla oli valmis pöytäkirja. Aiemmin on odotettu kaikkien allekirjoitusta ennen julkistamista. En löytänyt mistään mainintaa kaupungin henkilöstön lomautuksesta.  Onko sellainen päätös jossain salaisessa pöytäkirjassa ja kuka sen on julkistanut? Huh, huh.