Lista oli lyhyt eikä kokous kauaa kestänyt. Viranhaltijapäätöksistä joistakin kyseltiin. Ei mitään erityisen merkittävää. Pyhästämaasta myytiin tontti. Sairaanhoitajan toimelle annettiin täyttölupa. Samoin rakennustarkastajan viralle. Toinenkin tarkastaja on jäämässä osa-aikaeläkkeelle ja asiaa mietitään kokonaisuutena.

Valtuuston puheenjohtajiston, hallituksen ja Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän valtuuston vaalit viedään seuraavaan valtuustoon. Valkosen  aloite hiekkatekonurmesta päätettiin antaa keskustelutta valtuustolle tiedoksi. Ruorasen aloite koulumuseosta päätettiin siirtää sillä koulutus ltk on pyytänyt saada antaa asiasta lausunnon.

Tiedotusasioissa ei ollut keskustelun tarvetta. Lisälistalla oli Betorantien jatkeen toteuttamislupa. Valtuusto päätti, että hyväksyttyihin investoihin jotka maksavat yli 100 000€ pitää saada hallituksen aloittamislupa. Valtuusto varasi hankkeeseen 718 000€. Tekninen ltk käsittelee ensi viikolla urakkatarjoukset. Näyttää, että toteuttaminen jää alle varatun rahan. Sitten vielä kyseltiin joidenkin asioiden perään. Kysyin valtuuston kokousten televisioinnista. Hanke on menossa eteenpäin. Siihen on tullut eräitä kytkösasioita, jotka vievät hieman aikaa mm. kokouspaikan vaihto ja äänestyskone. Siinä se sitten taas oli.