Viranhaltija päätöksissä ei ollut kannustuslisän maksatuksia. Eka varsinainen asia saa taatusti aikaan riemunkiljahduksia Lokalahdella. Entinen kunnantalo esitetään myytäväksi Suomen Lähikauppa OY:lle 25800 euron hinnasta. Hinta ei ole päätähuimaava, mutta kunnan kuuluu tukea kuntalaisten palveluja. Myynti Lokalahdella on niin pientä ettei kukaan siellä lähde marketteja rakentamaan. Kaikki jotka nykyisen kaupan tietävät eivät voi olla muuta mieltä kuin uuden olevan tarpeellista. Kunnantalo vaatii tietysti melkoisen sisätila remontin. Kauppaan ei tarvitse tehdä portaita. Liikuntarajoitteisten asiointi helpottuu ja rullakoilla voidaan tuoda tavaraa. Tilaa on aivan riittävästi. Viimeksi kirjastona toiminut tila on avara kauppatilaksi. Varastoon ja sosiaalitiloille jää tilaa. Toivottavasti tämä toteutuu. Muuten jotakin nyt sitten saamme Sukari kaupoista, sillä neuvotteluja Lähikaupan kanssa on johtanut Maskun kiinteistöjohtaja Ari Savela.

Viikaiostenkadun 15 tonteista on jätetty 1 tarjous. Varpe Oy tarjoaa 210 000€. Asuntojen lukumäärä on 19 ja ne ovat omistusasuntoja. Rakentaminen aloitetaan keväällä ja se kestää 3 vuotta. Rakentamisen jälkeen myös tontit voidaan myydä. Varpe Oy on jättänyt myös juuri kaavamuutoksen saaneesta Honkatien alun kerrostalotontista. Tarjous on 200 000€. Tontille tulee 2 3-kerroksista asuintaloa. Myös nämä ovat omistuasuntoja. Rakentaminen alkaisi ensi keväänä ja olisi valmis seuraavana kesänä. Näin sitä pitää. On paljon puhuttu, että kaupungin pitäisi alkaa rakentaa asuntoja. Minusta se ei kuulu kaupungin tehtäviin vaan markkinat hoitavat tarpeen. Niin nyt on käymässä. Vireillä on jo useita hankkeita.

Sitten vahvistetaan työpaikka-aterioiden hinnat. Ne ovat normaaliin tapaan verotusarvossa. Sitten saamme kirjallisena koulujen supistamisen säästöt. Kalatalousryhmään ehdotetaan Seppo Saaren tilalle Simo Reijonsaarta. Sitten on rakennuttajainsinöörin viran täyttäminen. Virkaa on hakenut 7:n ja niistä 5:tä ehdotetaan haastateltavaksi. Hallitus valitsee haastatteluryhmän. Ketkä keskustelevat ja suosittelevat kj:lle valittavaksi esitettävää henkilöä? Sitten on useita Valkosen aloitteita ja tiedotusasiat.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html