Viranhaltijoiden ja lautakuntien päätöksissä ei näytä olevan mitään kummallista. Kyllä luottamusmiehen tehtävä on vaativa. Jokin aika sitten kuulin terveyskeskuksessa olevan Kuunari niminen osasto ja nyt sieltä on sitten viranhaltija päätös. Sote lienee jyskyttävän eteenpäin höyryveturin vetämänä.

Samoin jyskyttävät kaavat eteenpäin. Nyt on pari kaavaa. Seuraavaksi on eläköityvän suunnitteluavustajan virka muutettavaksi kaavasuunnittelijaksi. Aiemmin tämä on siirretty päätettäväksi talousarvion yhteydessä. Tilanne on muuttunut joten vakavan keskustelun paikka ainakin on. Toimen täyttäminen kestää ainakin muutaman kuukauden, tulevaisuuden ennustaminen ei ole helppoa.

Rakennusvalvontaan otettaneen sähköinen arkistointi. Sotesta annetaan lausunto. Näitä riittää. Erittäin tärkeistä asioista annetaan lausuntoja joilla ei ole juuri merkitystä. Sitten vero%:en määrääminen. Tulovero% esitetään alennettavaksi 0,25%.

Viimeisenä varsinaisena asiana on lautakuntien ja muiden toimikuntien määrästä ja jäsenmäärästä päättäminen. Parista lautakunnasta esitetään jäsenmäärää laskettavaksi. Aikanaan puolueet antoivat lausunnon tilanteen säilyttämisestä ennallaa. Kääntyykö takki?