Lautakuntien viranhaltijoiden päätöksissä ei näyttänyt olevan mitään huomautettavaa. Mielenkiintoista oli eräiden alueiden varaaminen talvitriathlonin  SM-kisojen järjestämiseksi huhtikuussa. Myöhäinen ajankohta hieman ihmetyttää. Toivottaan järjestäjille ettei olisi vielä kesää.

Viime kokouksessa siirrettiin hallintosihteerin viran muuttaminen hallintopäälliköksi. Esitys on edelleen myönteinen. Sosiiaali- ja terveyskeskusten talousarvioon esitetään sosiaali- ja terveys ltk:n päättämien 27,5% palvelumaksujen korotusten tuomat tulolisäykset. Valtuusto päätti talousarvioon vain 7%:n tulolisäykset.

Samoin muutetaan talousarvion valtionosuuksien ja kotikuntakorvausten määrä n, 220 000€ isommaksi. Tulot nättävät nousevan heti alkuvuonna huimasti. Nyt sitten alkaa tuoleilla pyöriminen mihin rahat sijoitettaisiin. Joskus -90 luvun puolivälissä Kemira oli suurissa talousvaikeuksissa. Lainaa ei saatu kuin japanilaisilta eläkeyhtiöiltä. Parin vuoden kovan säästökuuriin talous oli taas jotenkin kunnossa. Sitten ilmestyi talousarvioon vaikka mitä hankintoja. Kysyin Agron johtajalta "Miksi ei voida jatkaa entisellä menolinjalla?" "Sanoppa se oli vastaus".

Santtiossa vahvistetaan tontin luovutushinta Suomen Lähikauppa OY:lle Siwan rakentamista varten. Tällä hetkellä olen pessimistinen kaupan rakentamisen suhteen. Lähikaupat ovat siirtymässä Keskolle ja uskoisin ettei sen jälkeen ole muuta suuntaa kuin ketjun supistaminen.

Viimeisenä varsinaisena asiana on aloite tuulimyllyjen etäisyys asutuksesta. Taas kerran pisteiden keruu aloite. Jo aloitteen tekohetkellä oli tiedossa miten asia etenee. Tämän jälkeen vain byrokratiaa.