Nyt lista onkin mielenkiintoinen. Listalla on merkittäviä asioita. Kaupunki on sopinut työntekijöiden kanssa joulun ja uudenvuoden työaikajärjestelyistä.Samoin on sovittu hälytysrahasta. Siinä on erikseen sovittu jäämisestä tekemään toinen vuoro oman jälkeen ja 2 vuorokauden kuluessa tekemään ylimääräinen vuoro. Korvaukset ovat 40€ ja 60€.  Huomattavasti tes suuremmat, mutta ei suuria verrattaessa muiden liittojen sopimuksiin. Siinäkin on tessiin parannusta ettei hälytysrahaan poistumista työpaikalta ja silloin esitettävään kutsuun.

Sitten päivitellään Varsinais-Suomen sote suunnitelmaa. Päiviteltävää riittääkin sillä asia on vaatinut 10 pitkää liitettä. Vaaditaan melkoista asiantuntemusta omaksua ne kaikki ja huomatta siellä mahdollisesti oleva huono esitys. Seuraavaksi on Eero Henton oikaisuvaatimus. Ei yllätä esitys hylätä oikaisuvaatimus pelkkäna paskana. Sama esitys kuntalaisaloitteelle. Miten meidän kuntalaiset ovatkin noin typeriä.

Sitten jatketaan Sorvakon autotallien vuokra-ajan jatkaminen. Kalannin meijerin kaavasta pyydetään lausuntoja. Hitsaajankujalta esitetään purettavaksi 20 asuntoa. Kaupungille jää muistoksi puolen millin velka. Rauhanvuoden toimikuntaan esitetään lisättäväksi Virve Pihlava- Lahtinen.

Muutama mielenkiinnoton monen kertaan puhuttu juttu. Sitten määrätään kunta- ja kiinteistövero prossat. Ne esitetään pidettäväksi ennallaan. Hallintosihteerin virka esitetään lakkautettavaksi ja perustettavaksi hallintoasiasiantuntijan virka. Palkka kulut nousevat 12000€/vuosi. Kyber hyökkäyksiin varaudutaan it ohjelmilla joiden käyttö maksaa alkuvaiheessa 4 vuoden aikana n. 90 000€. Tosin ei se meille mitään maksa sillä rahat on varattu talousarvioon. Näinhän se eräs kunnaisä taannoin tulkitsi talousarviota.