Eka varsinainen asia on metsän myynti Palsasta. N. 5,7 ha esitetään myytäväksi 13 000€:lla. Kalannin ns. yläkoulu esitetään liitettäväksi kaukolämtöön. Nonparellin remontti on ylittynyt 170 000€ ja siihen esitetään rahojen siirtoa muista kohteista. Remontti oli aiottua suurempi.

Telakkakiinteistöt Oy on joutunut siirtämään eräiden vuokrien perintää. Nyt tarvitaan sitten lainojen lyhennyksiin maksuajan pidennystä. Lainan kokonaisaika pysyy entisellään ja siirtyvät lyhennykset liitetään viimeiseen lyhennykseen. Kalannin Palvelutalosäätiön järjestelyissä tarvitaan kaupungin takausta n. 300 000€.

Sitten on jälleen osavuosikatsaus. Vuosikate on runsaan millin positiivinen.Crusell-seuran kanssa on yhteistyösopimus katkolla. Sitä esitetään jatkettavaksi edelleen 30 000€ vuodessa käsittävällä tuella. Sitten esitetään jatkettavaksi yritysvaikutusten arviointimenettelyä. Nimi hirviö. Kerron tarkemmin mikäli halutaan.

Listalla on seuraavaksi viimeksi kj:n pois vetämä Unkarin matka. Varsinais-Suomen kansanedustajat vierailevat U:kissa 17.9. Sitten on kaupunginjohtajasopimus. Pari kohtaa herättänee jonkinasteista keskustelua. Palkaksi esitetään 9000€/kk. mikä korotettaisiin 1.6.2013 10 000€/kk. Tämä kymppitonni oli tietääkseni hänen haastattelussa esittämänsä vaatimus. Mikäli kj joutuisi luottamuspulaan ja irtisanomismenettely on käynnistetty, hän saa itse irtisanoutueessaan 6 kuukauden palkan, irtisanomisajanpalkan lisäksi.Eräin edellytyksin tätä ei maksettaisi.

Tämän jälkeen on pitkä lista käsiteltyjä aloitteita. En ole vielä niihin perehtynyt.