Minulta on monta kertaa kysytty kevään ja kesän aikana, miksi kaupungin puhelinnumeroita ei ole luettelossa. Ne ovat. Eivät VSP:n luettelossa vaan Eniron.

Miksi näin? Molemmilta pyydettiin tarjoukset ja Eniro oli halvempi. Päätettiin julkaista ne vain yhdessä luettelossa. Säästyy tässäkin vähän rahaa. Eniron luetteloon suhtaudutaan yleensä vihamielisesti. Väitetään kirjaimien olevan pienempiä jne. Minulla ei ole sellaista mittauslaitetta jolla pystyisin tämän toteamaan. Silmä määräisesti ovat aika samankokoisia. 

Minusta ihan sama kummassa julkaistaan. Osaan käyttää molempia. Sen vähän mitä luetteloa tarvitsen. Vähäsen on sympatioita Eniroa kohtaan. Eniron Vakka-Suomen luetteloon olen päässyt alusta alkaen. VSP:ssä en ole ollut kuin vasta sen jälkeen, kun Eniro alkoi julkaista kaikkien Vakka-Suomalaisten numerot. Tämä etten ollut luettelossa, aiheutti paljon haittaa ja suoranaista vahingoakin.

Ihmettelen Tarmo Kankaan blogi kommenttia. Hän entisenä kh:n jäsenenä hyvin tietää miten asia käytännössä hoituu. Hänen aikanaan, ei kyllä hänen toimestaan asiaa käsiteltiin monessa kh:n kokouksessa ennen kuin päätöstä saatiin aikaan. Silti pitää syyttää Pelttaria. Näin se blogeissa tehdään. Muita syytetään, itsellä ei ole mitään vastuuta vaikka ollaan oltu päätöstä tekemässä. Älä nyt, Tarmo, takerru siihen, että viime vuonna päätös oli VSP:n eduksi.Tosin Eniron luettelosta ei ilmene se kuka tekee töitä ja kuka ei. On vain tehtävä ja numero. Tämän selvittely jää niiden tehtäväksi, jotka virkamiehiä syyttävät.