Listalla on pituuttaa saman verran kuin nälkävuodella. Se alkaa normaaleilla asioilla. Sitten on valintoja lukemattomia. Miten ihmeessä kaupunginhallinto tarvitsee näin paljon porukoita. Jotain on sentään vuosien mittaan karsiintunut, hevosotto lautakuntaa ei ole uusia. Uusia on tullut tilalle, mutta ei sentään pakko-otto lautakuntaa. Suhteellisilla vaaleilla varmaan mennään..

Eka varsinainen on hukkuneen Pyhämaan Pitkluodon laiturin uudelleen rakentaminen. ELY-keskus maksaisi 30 000€ ja kaupunki 20 0000€. Sitten Laivanrakentajantien ja Rantakadun risteyksen muuttaminen. Liittymän paikkaa muutettaisiin ja Hangontientien etuajo-oikeus poistuisi. Männäistenkoulun sisäilma ongelmien korjaus esitetään aloitettavaksi ja rahat tulisi budjetin sisäisillä siirroilla.

Salmen pientaloalueen suunnittelu etenee vauhdilla. Nyt on vuorossa kuuleminen suunnitelmasta. Joitakin pikkuasioita on joukossa ennen ohjeiden antamisista ensi vuoden talousarvioon. Seuraavaksi lausutaan. Siihen olenkin viime aikoina harjaantunut. Kävin Eläkeläiset ry:n kesäpäivillä missä lausuntaa harrastettiin viimeisen päälle. Nyt lausutaan ARA:lle Ukin vuokratalo hankkeista..

Kuntamarkkinoille ilmeisesti lähdetään sakilla. Kj päästettäneen suvilomalle. Sitten selvitys Heinosen Ilun valitukseen. Sitten onkin normaaleja päätös rituaaleja.