Tämä oli tavallaan jatkokous viimeksihän talousarvio jäi kesken. Arkean jakautuminen hyväksyttiin ja rakennustietokannan parantaminen samoin. Näistä ei ollut muuta erimielisyyttä kuin rakennusten inventoinnin rahoitus. Keskustelun jälkeen päästiin yksimielisyyteen.

Talouarviossa käytiin 1 äänestys. Siellä oli 50 000€ säätiön perustamiseen. Rahan käytön heikkoa avaamista protestoitiin tässä niinkuin monessa muussakin kohteessa. Kyseessä oli Pentti ja Anne Siivosen säätiön perustaminen. Asia jäi monessa kohtaa avoimeksi. Niihin palataan säätiötä perustettaessa joka päätettiin äänin 7-4. Keskustan kehittämiseen oli esitetty ensi vuodelle 500 000€ ja 2:lle seuraavalle vuodelle molemmille 400 000€.  Tästäkään ei ollut mitään pohjustusta mitä tehdään. Keskustelun jälkeen selvisi, että ensi vuonna oli tarkoitus kadun pinnoite ja valaistus uusia ja myös tehdä istutuksia. Asuntoja oli tarkoitus saada 6000 ja liikkeitä 7000 nämä kylläkin kustantaisi joku mahdollinen sijoittaja. Yksimielisesti päätettiin varata ensi vuodelle ainoastaan 100 000€ suunnitteluun. Lisärahotuksesta keskustellaan suunnitelman valmistuttua ja kun tiedossa on rahoittaja. Santtion leirintäalue muutetaan kaupunkilaisten ja asuntovaunumatkailijoiden käyttöön. Siihen varattiin 100 000€. Puusepänkadun kevyenliikenteen väylä siirrettiin ensi vuoteen.

Sain luvan julkistaa Työterveyslaitoksen raportin terveyskeskuksesta. Se ei onnistunut ainakaan vielä blogiin. Omille sivuille ja emailiin kyllä onnistui. Yritä vielä huomenna, joskin on kiireinen päivä. Mikäli joku haluaa sen heti lukea niin lähettäköön email osoitteen.