Karjurock pidettiin 13. kerran. Asun alueen naapurissa joten ole voinut läheisesti seurata koko kehityskaaren.

Alku oli vaatimaton. Lava oli itsetehty ja pääesiintyjä taisi olla Dinturist. Yleisönä oli pääasiassa kyläläiset. Näin taisi mennä toinenkin vuosi. Sitten lävähti. Esiintymislavana oli Lehtosen auto Ukista sivu avattuna. Yleisö jatkoi kasvuaan ja pian minun tieni jäi esiintymislavan alle. Ropo viitoitti minulle ja muille Nopperlantien asukkaille tien heinäpeltoa pitkin. Se on edelleen käytössä tosin siihen tehtiin hieman etäämmälle silta, festivaali yleisö sai lisää tilaa.

Esiintymislavakin vaihtui vuokrattuun lavaan ja esiintymistelttakin ilmestyi. Jossain vaiheessa oli myös Alastuvan nurkalla lava. Yleisö määrä on jatkanut kasvuaan. Tänä vuonna tehtiin uusi rekortti. Ilmeisesti alkaa olla ahdasta. Alku aikojen teltat ovat vaihtuneet asuntoautoihin ja ne vaativat huomattavasti enemmän tilaa. Aikamoinen tappio tulee järjestäjälle siitä, että lavan yhdellä sivustalla on paikallistie jota ei voi sulkea. Tien taustalla on kalliota josta on erinomainen näkyvyys kuuluvuudesta puhumattakaan esiintymiseen. Kalliolla on satamäärin ellei tuhat ilmaista festivaali vierasta. Siitä kertyy kymmenien tuhansien tulojen menestys.

Festivaalit ovat suhteellisen rauhallinen tapahtuma. Ei minua ole häirinnyt. Alueen ohi kulkevan tien varressa on minun ja 3. muun postilaatikko. Aika rauhassa nekin ovat saaneet olla. Alussa laatikkooni tuli kaljatölkkejä, täysinäisiäkin. Kiitos vielä jälkikäteen. Erään kerran laatikot oli rikottu. Ropo laittoi uudet. Muutama vuosi sitten avain heitettiin sinne missä pippuri kasvaa. Siitä oli melkoisesti vaivaa. Opin ottamaan avaimen pois viikonlopuksi. Nyt unohtui eikä avain kadonnut, sen sijaan joku väkevä tyyppi oli runnellut laatikoita. 4. laatikosta 3. oli pahoinpidelty. Nyt sitten epälen 4. laatikon omistajaa joka on sisaren tyttäreni. Täytyy laittaa koville.

Festivaali yleisö on joidenkin tietojen mukaan iäkkäintä Suomen festareista. Näin olle tämän vuoden esiintyjät, kaikki vanhoja staroja, oli hyvin valittu. Sen todistaa ennätys yleisökin, tosin ilmakin oli erinomainen. Heinäkuun puoliväli on hyvä ajankohta. Harvoin sataa edes yhtä päivää.