Parin viikon tauon jälkeen lista on pitkä ja ounastelen monen asian jäävän pöydälle sillä asioiden valmistelu on mielestäni keskeneräistä. Sorvakon rannan asemakaavan muutos asetetaan nähtävile. Pääasiassa ovat Sualaspuarin ja uuden hotellin tarpeet. Hannulan tontin palaneen rakennuksen tilalle rakennettaisiin vastaava rakennus. Kaava vaatii täsmennyksen. Sannolla Sybimar haluaa tontilleen lisää tehokkuuta. Kuljun-Kuivarauman ranta-asemakaaa esitetään valtuuston hyväksyttäväksi.

Valtuuston hyväksymästä Loukkeenluodon ranta-asemakaavasta on valitettu ja siitä pitää antaa lausunto. Trekolin tontin loppu rankenetava alue 1,5 ha esitetään myytäksi 33 000€. Janhuanniemen tontit esitetään myös vuokrattavaksi. Tarkastus ltk:n kertomus palautettiin viime valtuustossa vanhustyön osalta selvitettäksi. Palautus herätti aikalailla keskustelua sillä kertomus on vain annettu tiedoksi.

Tilintarkastus muistiossa ei ole mitään erikoista. Valtion osuuksista on tieto tullut. Nähdäkseni niissä on vähennystä. En tarkistanut. Ei esitetä mitään huomautettavaa. Kaupunvaltuuston kokousten kuvaaminen esitetään aloitettavaksi kokeiluna. Ne esitetään Yotubessa suorana. Tekla pyytää saada lausua mielipiteensä kaupungin organisaatiosta. Siihen esitetään myönteistä kantaa joka heti seuraavassa asiassa kumotaan.Sillä kyseisessä kohdassa asia esitetään valtuuston hyväksyttäväsi ilman teklan lausuntoa. Tämä on niin sekava juttu, että tämä on eräs niistä jotka pitäisi valmistella uudelleen, ajan kanssa.

Seuraavaksi opetusltk. esittää digikirjastoa Viikaisiin ja nykyistä kirjastoa korjattavaksi tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi. Kaupunkilaiset ovat lähes yksimielisiä kirjaston säilyttämisestä nykyisellä paikalla, joten mielestäni päätös tulisi muuttaa "korjataan kirjaston tarpeita vastaavaksi". Esitetty muoto antaa mahdollisuuden korjata kirjasto vaikka avaruuslentojen terminaaliksi.

Sitten pari aloitetta ja muut asiat.