Alkulämmittelyn jälkeen on eka asia vajaan 7 ha:n alueen osto Raumantien varresta Ekolehtilän vierestä. Rahapulasta huolimatta alue tulee ostaa. Tontti kuuluu alueeseen joka on suunniteltu seuraavaksi asuntoalueeksi Hiun täyttymisen jälkeen. Raha on kiinni varmaan tuollaiset 10-20 vuotta, mutta asiallinen kaavoitus ja hyvän suunnitelman toteuttaminen edellyttävät pitkäjänteisyyttä. Huonoa suunnittelua taas esim. Veneveistämön tontin menossa oleva kaavoitus. Aikanaan viisaat kaupunkilaiset päättivät varata kaupunginlahden suun satamalle, teollisuudelle ja matkailulle. Sitä ei ole mitään tarvetta muuttaa.

Nuorisotaloa on myyty jo pitkään. Nyt on saatu 1 tarjous. Kari Salin tarjoaa kiinteistöstä 170 000€. Hyttyskarin vuokraamista Propelille 6 000€/v. esitetään. Sinne rakennettaisiin tuulivoimala. Kuulen ekan kerran nimen Hyttyskarin nimen. Ilmeisesti hyvin lähellä Yaralle johtavaa pengertietä. Rakennusvalvonnan taksoja esitetään korotettavaksi. Lausunnossa Hallinto-oikeudelle esitetään kasvillisuusvahingoista haettuja korvauksia hylättäväksi.

Seuraavana on selvitys elinkeinopalvelujen määrärahojen ylityksestä. Moneen kertaan käsitelty yhteinen sosiaalipalvelujen virka yhdessä Pyhärannan kanssa on jälleen listalla. Sitten on henkilöstösuunnitelma vuoteen 2015 asti ja palvelustrategian laadinta sekä talousarvio asetelma. Sitten on vero%:en määrääminen ensi vuodelle. Muut %:t esitetään olevan ennallaan paitsi voimalaitos vero jota esitetään korotettavaksi 150%.