Koulupsykologin virka täytetään 1.8. valtuuston päätöksen mukaan perustettavaan yksikköön. Kaavoista keskusteltiin kovasti ja täsmennettiin esityksiä. Ensimmäinen muutos tuli Kutkumaan kaavaan, joka esitettiin hyväksyttäväksi. Hallituksella ei ole valtaa hyväksyä kaavoja, joten se esitetään valtuuston hyväksyttäväksi. Esittelijälle oli varmaan tullut lipsahdus.

Sannon kaavasta keskusteltiin myös pitkään ja päätettiin hyväksyä kaavamuutoksen käynnistäminen muilta osin, mutta Poraajantien ja Vältintien välinen tieyhteys valmistellaan uudelleen. Taas meni pari kaavaa muutoksitta. 

Pappilan ja pikku Pappilan osalta kaavaluonnosta aletaan valmistella ja sen jälkeen mietitään pitääkö pyrkiä maanomistajan kanssa sopimukseen kunnallistekniikasta. Kaupunki kaavoittaa toiselle omistajalle melkoisen asunto-alueen ja voi joutua infrastruktuurin rakentajaksi hyödyn mennessä maanomistajalle. Normaalisti kaupunki kaavoittaa vain omistamiaan maita.

Sitten meille esiteltiin pari lähiaikoina päätettäväksi tulevaa asiaa. Sisäisen vuokrahintajärjestelmän uudistaminen ja kaupungin osallistuminen Sitran hankkeeseen.