Alussa on taas pitkä rivi esityslistan kohtia joissa ei mitään uutta. Sosiaali ltk:n pöytäkirja hieman kiinnostaa. Siellä on hyväksytty pöytäkirja joka ei ole kokouksen kulun mukainen. Sille ei liene enää mitään tehtävissä sillä pöytäkirja on jo tarkastettu. Uusien lautakuntien koulutuksesta on aina puhuttu, tässä nyt on pitkälti kysymys kauan olleen pj:n töppäyksestä.

Ympäristönsuojelu taksa on uudelleen käsittelyssä. Santtion kaupan ym. kaava on valmistunut ja lähetettäneen valtuustoon.Mältintien ja Autonrakentajantien tonttien kunnostukseen moduuliasunnoille tarvitaan 100 000€. Tämä raha ei ole yksistään moduulien tarpeisiin vaan näiden tarpeen päätyttä tontit ovat valmiina kaavan mukaiseen käyttöönsä. Mältintie liikerakentamiseen ja Autonrakentajantie kaupungin varikolle.

6;n virkaan haetaan täyttölupaa ja 1:n nimikkeen muutpokseen. Lisäksi täyttölupaa haetaan lääkärille ja psykologille. Vielä on palkkojen harmonisointia. Siinä sitä taas henkilöstö asioita. Hammashoitoon pääsystä on ahv pyytänyt selvitystä. Hoitoon pääsy on kestänyt yli 6 kk. Sosiaali- ja terveyspalvelujen ICT-toiminnan ulkoistamisesta tehtäneen selvitys. Varmaan ajankohtainen onhan ICT toimintaan palkkaamassa uutta johtajaa.

Poliisilaitoksen lupapalvelut ollaan vähentämässä 5 pv/viikko 4:n päivään. Siitä annetaan lausunto. Vaalilautakuntiin vaihdetaan pari jäsentä. Hermo vissiin pettänyt ja lähdettykin ehdokkaiksi. Edustajien nimeäminen kaupungin kiinteistöyhtiöiden ja Sataman hallituksiin.

Valtuuston maaliskuun lopun kokousta joudutaan aikaistamaan päivällä. Sitten pari aloitetta.

Lisälistalla on seuraava päätösesitys;

Kaupunginjohtajan ehdotus:

Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että 21.2.2017 vahvistetun tonttijaon mukaiset tontit 895-5-25-3 ja 895-5-25-4 eli voimassa olevat kiinteistörekisterikiinteistöt 895-5-26-1 ja 895-5-25-2 sekä 935 m² määräala kiinteistöstä 895-464-1-10 myydään Suukarin Vene Oy:lle (liitekartta 1). Myytävän alueen kokonaiskauppahinta on 60 000 €.

Lisäksi vuokrataan liitekartan 2 mukainen, n. 570 m² suuruinen määräala kiinteistöstä 895-464-1-10 tonttien lisäalueeksi. Vuokra-aika on 10 vuotta ja vuotuinen vuokra 228 € (indeksi 1/2017).

 

Lisäksi viranhaltija päätöksisssä on lisätty talousjohtajan päätös liisata kaupungin markkinointi- ja pr osastojen käyttöön Mersu citymaasturin n. 1300 €/kk.