Politiikkaa pidetään likaisena peliä. Varsin usein se myös sitä on. Ikävä kyllä. Äkkiarvaamatta olet taifuunin keskellä. Jostain on löydetty rako mihin iskeä ja siihen isketään. Viisainta on tässä tilanteessa olla hiljaa juuri kuin lammenlaine. Tilanne on kuin amerikkalaisessa elokuvassa "Kaikkea sanomaasi käytetään sinua vastaan". Aina ei vaan malta ja tilanne vain pahenee. Valtakunnankin politiikassa monet menevät vipuun.

Ajanmyötä olet saanut vihollisia ja ne iskevät tilaisuuden tullen  kuin kuningaskobra. Toiset viholliset olet saanut syystäkin. Olet tehnyt tai sanonut jotain ilkeää. Kaikilla on hyviä ja huonoja hetkiä. Vastoinkäymisten keskellä tulee sanottua jotain mitä jälkeenpäin katuu. Ei auta, myöhäistä on. Vihollisia on myös sellaisia josta ei ole aavistustakaan mistä vihoittelu johtuu. Ajanmittaan tällaiseen vihanpitoon tulee syytäkin. Kyllä sen vihoittelun huomaa ja oma suhtautumisesi kyseiseen henkilöön pakostakin muuttuu. Vihoittelu saattaa kestää vuosikymmeniä. 

Onneksi ei ole ammattipolitiikko. Nyt voi hypätä tai työnnetään pois kyydistä ilman, että sillä on talouteen vaikutusta. Kirjoittamani ei ole kenestäkään. Kertoo vain tällä hetkellä olevista tunnoista. Median nopeutuminen ja anonyyminä esiintymisen mahdollisuus on tuonut uuden pahanolon purkutien. Sen saa U:kissa nyt kokea viikottain useampikin henkilö. Jos joku sanoo, ettei se mitään vaikuta, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, niin uskon, että valehtelee. Vaikka kuinka ajattelee, että elämäähän tämä on niin kyllä se vaan kalvaa. Mitä olet tehnyt väärin tulee auttamatta mieleen. No niin antakaa anonyymit palaa.