K h kokoontui pitkästä aikaa, Väliä taisi olla kuukauden verran. Lista ei ollut siitä huolimatta järisyttävän pitkä. Walalle ja Laaksoselle oli jäänt vapaa päälle ja olivat harvinaisesti poissa. Kokous oli tunnelmaltaan harvinaisen asiallinen ja tulevaisuutta pohtiva. Monesta asiasta keskusteltiin pitkään, mutta muutosesityksiä ei tehty.  Keskustelu oli kaupunkia tukevaa.

Eniten ehkä keskusteltiin viroista ja toimista. Nimikkeiden muutokset eivät suurta hurraata saaneet. Monet nimikkeet johtavat ja harhaan eikä uskottu siihen ettei muutokset aiheuta kustannuksia. Ei varmaan kauaa tarvitse odottaa ekaa palkankorotus esitystä muuttuneesta nimikkeestä johtuen.

Minua kiinnosti Mältinkallion ja Kaupunginlahden rannan korjauksen saamat rakennusajan pidennykset. Mältinkalliosta tulee paljon kysymyksiä. Kallion mahtava louhinta kiinnostaa. Asun kallionmurskaus aluella joten en ole kiinnittänyt huomiota murskeen määrään. Kerrotaan jopa louhinnan menneen 1-1,5 metriä suunniteltua syvemmälle. Miksi näin ja ja miksi koko alue on louhittu. Mikäli homma jää kesken, alueelle saamme oivan maauimalan. Mikäli jutut pitää paikkaansa niin mursketta tulee myyntiin melkoinen määrä.

Tontin pinta-ala on 2,7 hehtaaria. Louhinta 1,5 syvemmälle tuottaa n. 40 000m2 kiintona louhetta. Murskattuna siitä tulee n. 100 000 kuutiota. Murske myydään tavallisesti tonneina joten tonneja tulee 200 000 a. n. 7 € tonni. Raaka-aine on ilmaista. Tämä on vain eräs näkemys. Pitänee saada varmoja tietoja. Eilen niitä ei ollut saatavissa. Myöskin tonttia peittänyt maa on huhujen mukaan pääosin myyty. Näin massiivista tontin muutosta ei ole tapahtunut kuin Turun torilla. En ole saanut googlaamalla tarkkaa tietoa rakentajasta. Ullakon kumppaneista löytyy pitkät listat niiden selvitystiloista. Tämä homma pitää selvittää.