Korihaiden joukkue on viime päivinä saanut 2 uutta vieraspelaajaa. Yksi paikka on vielä auki. Kotimaisilla pelaajilla 6:lla on sopimus.

Uusista Az Reid pelasi viime kaudella ensin Italiassa ja sitten loukkaantumisen jälkeen Sveitsissä. Ansiolistasta päätellen kova vahvistus. Samoin viime kaudet Ruotsissa pelannut Danny Gathings. Aina uudet pelaajat ovat kuitenkin arvoitus. Kuinka hyvin on kevät ja kesä harjoiteltu ja onko motivaatiota. Viime kaudella oli hyvät siirtotyöläiset. Toivottavasti uudet ovat vähintään samaa tasoa. Pahinta on pelaajien vaihto kesken kauden. Uusista ei tiedetä juurikaan ja sisään ajo vie aikaa.

Kotimaisia on 1 uusi, Mikko Jalonen. Hän on ennenkin pelannut Korihaissa ja hyvä vahvistus. Viime kauden pelaajia, jotka jatkavat ovat Bojan Sarcivic, Ognjen Kuzmic, Heikki Saaristo, Jussi Kumpulainen ja Petri Heinonen. 

Viime kauden pelaajista Sad Niskanen on mennyt Kauhajoelle. Korihaille melkoinen vahinko, mutta Sadille varmasti hyvä ratkaisu. Mielestäni hän pelasi viime kaudella hyvin, mutta sai vähän peliaikaa. Korin alle, kun hänelle pallo toimitettiin, niin lähes 100% varmuudella tuli kori. Hän tulee varmasti saamaan paljon peliaikaa Kauhajoella ja kehittymään vauhdilla. 

Petri Kallio oli myös hyvä, mutta nyt hänelle eivät Jalonen ja Sarcevic muina takamiehinä  jättäisi peliaikaa. Niilo Lehtiläkin pelasi viime kauden lopulla hyvin, mutta hänkin tulee saamaan Kaarinassa aivan toisin peliaikaa. 

Näyttäisi tulevan kokoon hyvä joukkue. Sentteriksi pitäisi saada vielä kova pelimies. Kumpulainen kaipaa vaihtomiestä. Kuzmicista ei siihen vielä tällä kaudella ole. Senttereistä on kuulemma maailmalla pulaa ja meidän rahat eivät silloin riitä kuin B-miehiin.

Katsomot on jouduttu uusien sääntöjen vuoksi melkoisesti muuttamaan. Toivottavasti eivät kovin kehnoiksi. Korihait on mennyt muutaman vuoden selvästi eteenpäin. Nyt sitten vaan pitkästä aikaa mitali.