Aluksi on normaaleja asioita ja teklalta tulleita asioita. Ensimmäinen oikea asia on kiinteistön myynti Levysepänkatu 4:stä Nuorisokoti. Ostotarjouksen esittäjän on esitettävä suunnitelma vuokrasuhteiden jatkumisesta. Sitten on nyt kommentteihin päässeen Markus Janssonin eronpyynto luottamustehtävistä paikkakunnalta muuton takia.

Sitten on pari pienempää juttua. Sitten rävähtää. Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja ennustaakseen seuraavan asian saavan blogit täyteen juttua. Rahaa esitetään Comol Oy:n tilojen kunnostukseen. Comolin halli on Pajalassa. Yrityksen liikevaihto tuplaantui viime vuonna. Työntekijöitä on n. 40. Hallin lämmön talteenotto, lastauslaiturin, muottivaraston ja muottihuollon seinät tarvitsisivat 100000€  rahaa.

Sitten käsitellään käyttösuunnitemia ja tarkistellaan investointirahoja. Seuraavaksi päätetään osallistumisesta Haiti-keräykseen kokouspalkkion verran. Uskoisin täällä saatavan myönteisen suhtautumisen. Kovin on tätäkin netti keskusteluissa kritisoitu. Sillälailla.

 Seuraavana lausunnon antaminen peruskoulupäätöstä koskevaan kunnallisvalitukseen. Linkki valituksesta ehdotettuun lausuntoon:  http://uki.fi/ptk/dynastia/kokous/20101690-22-6872.PDF

Sitten ei olekkaan muuta kuin tiedoksiannettavia asioita, aloite jne. Ei yhtään salaista asiaa. Voi harmi.