Sotessa on tehty esitys Varsinais-Suomen väliaikaiseksi maakuntahallitus. Ukista siinä on Atso Vainio. Elinkeino katsauksen esitti elinkeinojohtaja. Kaava asiat sivutettiin puheenvuoroitta. Crusellin tonttien luovutusehdoissa puhutti alueen kaavasta mtehty muistutus.

Ruonanperästä tehdään n. puolen hehtaarin pläntistä esisopimus. Lokalahdelta Y-tien risteyksestä tehtiin myös esikauppasopimus. Ostaja on Ari Savela joka tunnetaan Masku Kiinteistöjen johtajan ominaisuudessaan tekemästä kaupasta Muntilasta. Suuret puheet jäivät puheiksi. Savela kyllä sai tehtyä ekana tonttikaupan Masku Kiinteistöjen kanssa. Saas näkki nouseeko y_tien risteykseen huoltoasema. Nyt on onneksi kyseessä vain pieni kauppa ja tällaista maata kyllä Lokalassa ja Lokalahdella kyllä riittää.

Sitten oli nopeita virantäyttö ym asioita. Viimeisenä kokouspalkkioiden nosto liki taivasta. Valtuustolle päätettiin esittää 10%

korotusta jo olemassa oleviin palkkioihin. Lisäksi päätettiin seuraava palkkioiden tarkastelu tehdä viimeistään 4 vuoden kuluttua. Tällä päätöksellä ei ole mitään merkitystä  Tehtyjä päätöksiähän voidaan muuttaa koska halutaan.