Eivät kapsahtaneet Korihait Katajaan. Oikein mukava peli. Melkein koko ajan korihaiden johdossa, ei kuitenkaan missään vaiheessa yli 10 pistettä. Mihin eroon ottelu päättyikin. Jännittävä loppuun asti.

Ottelu alkoi Hailta heikosti. Pian päästiin rytmiin kiinni. Ainoastaan 3. jakson alku oli aika huonoa peliä. Tuli helppoja virheitä ja pallo pyöri korirenkaassa menemättä sisään. Eivät Katajat niin huono ole kuin sarjatilanne näyttää. Kataja menetti sarjan alussa aikalailla pisteitä, protestin jälkeen. En nyt muista minkä verran, mutta ilman niitä menettettyjä pisteitä playoffs paikassa olisivat tukevasti kiinni. 

Korihaiden parhaana palkittiin Gonner. Ei hän erityisemmin loistanut, tekee takuuvarmaa työtä. 2. jaksolla hän kerran näytti millainen pallotaituri on. Hän oli kovassa vauhdissa Katajien ympäröimänä syötön tullessa. Otti sen vastaan yhdellä kädellä ja tuli ulos hienoilla tempuilla. Alussa Heinonen pelasi hyvin, tosin pari helppoa virhettä joukkoon tuli. Sitten 4. virhe ja penkille istumaan.

Samoin kävi Jaloselle ja Sarsevicilläkin oli 3 virhettä, joten näytti takamiehistä tulevan pulaa. Hudson aloitti heikosti, paransi loppua kohti kuin sika juoksuaan. Saaristo ansaitsisi enemmän peliaikaa.  5 pistettä nopeaan tahtiin ja sitten penkille palelemaan. Mielestäni Lehtonen tekee turhan usein niin, että ottaa kuuman pelaajan jolta kaikki onnistuu vaihtoon.

Katajan ylivoimainen oli Clarksson. Petri Virtaselle sattui huono päivä. Heitot eivät osuneet lainkaa, 2 pistettä, ja vielä suihku komento ennen pelin päättymistä. Katajalla on hyvä tasainen joukkue. Penkiltä tulee hyviä vaihtomiehiä.  Ensi maanantaina onkin sitten tv-peli.