Alkuviikko onkin kunnallista vipinää. Maanantaina hallitus ja tiistaina valtuusto, joka on talousarvio kokous ja alkaa jo klo 15.00. Saas näkki miten käy. Minulla on klo 13.30 tyksissä lääkärinvastaanotto. Ehtiikö U:kiin? Lääkärillä ei montaa minuuttia mene mikäli ajallaan pääsee sisään. Toinen juttu sitten, jos järkyttyy niin ettei liikkeelle pääse. Hallituksen kokous on pitkälti siitä syystä, että Hiun kaavan nähtävillä olo päättyy tänään ja se halutaan viedä mahdollisimman nopeasti eteenpäin. Mikäli emme ehdi viedä asiaa nyt valtuuston se siirtyy seuraavaan valtuustoon 27.2.2012. Tontti kysyntää on Hiulta ollut ja talven kuluessa pitäisi ihmisten päästä suunnittelemaan rakentamistaan. Varaamaan tarvikkeita ja rakentajia. Asian nopeaan eteenpäin viemiseen sisältyy aina riski etteivät kaikki tajua vastuutaan. Byrokratia on tärkeämpää kuin kuntalaisten palvelu.

Toinenkin varsinainen asia on kaavamuutos. Ajurinkujalle halutaan rakentaa kerrostaloon kerros lisää. Aikalailla on nyt menossa erilaisia rakennusprosesseja. Seuraavana on Kerpatekin asemakaava muutos Sorvakossa. Kaava on nyt valmis ja tekla esittää yksimielisesti sitä hyväksyttäväksi. Santtion venerannassa on käynnistymässä kaavamuutos. Sitten on kaavoituskatsaus vuodelle 2012. En ole ehtinyt vielä tutustua. Yleensä se on pitkä kuin nälkävuosi ja hommia hoidetaan kiireellisyys järjestyksessä.

Seuraavana Lokalahden jätevedenpuhdistamon käytön lopettaminen. Helmikuussa valmistuu Lokalahti-U:ki siirtoviemäri ja puhdistamo tulee tarpeettomaksi. Ahmasveden rannalla asuvana ei voi kuin huokaista jutusta. Sitten jälleen lupa-anomus henkilöstön palkkaamiseen. Nyt on kyseessä 2 siivoojaa. Sitten pari aloitetta ja loppurutiinit.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html