Alkeseremonioiden jälkeen päästtäänkin heti mukavaan asiaan. AuraHovo Senioripalveluille haetaan kaavamuutosta Levysepänkadun ja Kankurintien kulmaan kaavamuutosta. Paikalle rakennettaisiin senioritalo joka esittelyn mukaan olisi todellinen senioritalo. Sieltä olisi saatavissa monenlaisia palveluja. Tähän asti senioritaloina mainostetut ovat olleet lähes tavallisia kerrostaloja. Hieno juttu.

Vakka-Suomenkadun ja Rantakadun kulmassa olevaan entisen seurakuntatalon tonttiin ja naapuritonttiinkin on myös kaavamuutoa jolla nykyinen kirkko + muuta sisältävä tontti muutettaisiin asuin-, liike- ja toimistorakennus alueeksi. Sorvakossa palataan vanhaan asiaan. Aikanaan Eero Hento esitti  rakennettavaksi pieniä golfiin tukeutuvia asuntoja. Nyt hän esittää aluetta varattaksi 1-2 vuodeksi suunnittelua ja ennakkomarkkinointia varten. Esitys on 1 vuoden varaus minkä jälkeen aloitetaan kaavamuutos.

Viikaistenmäelle esitetään rakennettavaksi päiväkoti ja Merilinnun päiväkoti purettavaksi heti toiminnan siinä loppuessa. Poraajankadulta esitetään kiinteistö myytäväksi RTL-Inductives OY-lle 300 000€:n hintaan. Ulkopuolin konsultti on arvioinut kiinteistön arvoksi 0,5-0,7 milj/,€Arvio on tehty 2016.

Tulovero% esitetään pidettäväksi ennallaan. Kiinteistövero%:ja esitetään korotettavaksi himpun verran.