Voi hitsi, kirjoitin huolella jutun ja sitten tallentaessa painoin väärää nappia. Sinne katosi bittiavaruuteen enkä osannut palauttaa. Nyt pitää tallentaa kappale kerrallaan. Ekana varsinaisena asiana on Karilaisten-Käpylin-Pähkinäisten tonttien myynti. Päätösesitys on yllättävä. Tontit esitetään myytäväksi nykyisille vuokralaisille esillä olleeseen hintaan. Ne tontit joita ei ole lunastettu vuoden loppuun mennessä, myydään julkisella kaupalla. Hieno esitys.  Ihmettelen suuresti ellei tämäkään valtuustolle kelpaa.

Sitten on Rairannan karavaanari alueen vuokrasopimuksen jatkaminen 30 vuodella. Karavaanarit haluavat tehdä viemärin Lokalahti-U:ki viemäriin. Hanke on niin kallis, että haluavat varmistaa tontin olevan heidän hallussaan niin kauan, että investointi on perusteltu. Listalla on tällä kertaa useita tärkeitä asioita. Seuraavaksi on kaatopaikan myyntitarjous asiapapereiden hyväksyminen. Ensi silmäyksellä näyttävät ihan hyviltä. Selkeästi on huomioitu ettei valtuusto sitoutunut myyntiin vaan vasta mahdollisten tarjousten jälkeen tekee sitovan päätöksen. Hyvin näyttää asiat olevan huomioitu muutenkin. Se kuitenkin on selvää, että mahdollisen myynnin toteuduttua olemme 10 vuoden kuluttua kaatopaikan omistajan armoilla.

 Sitten on Vehmaan vuodeosaston eräiden toimien täyttöluvat. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri haluaisi myydä lukuisia rakennuksiaan kaupungille. Esitetään, että ostetaan vain osa rakennuksesta jossa on eräs terveyskeskuksen toiminto. U:kin laskutus- ja perintäohje esitetään uusittavaksi. Edellinen on vanhentunut eräiltä osin. Kiintö Oy Ykskoivun osakkeita esitetään ostettavaksi. Kaupunki omistaa jo osan ja nyt ostettaisiin loputkin. Tarkastus ltk:n kertomukset lopuksi.

http://uusikaupunki.fi/poytakirjat.html