Eka varsinainen asia on maanvaihto. Kaupunki luovuttaa Kalannin Mannarsuon alueelta Henri ja Jari Runolalle maata 1,4 ha ja saa tilalle 1,2 ha. Rahaa ei välissä näy. Seuraava asia on matkailuhanke.  Tarkoitus on Tehdä Saariston rengastielle lisää osuutta. Hankkeen lopputulema olisi Welhoveden kierros, matkailukartta, Makeanveden altaan venekartta, kulttuurireitti, olemassa olevien reittien perusopasteet, majoitusrakennus santtion leirintäalueelle  ja jatkotoimenpiteiden suunnittelu ja rahoituksen kartoitus. Hanke maksaa 333334€ ja siihen haetaan avustusta 85 % tällöin kaupungin osuudeksi jäisi 50000€.

Sitten koulan toiminta alkaa näkyä käytännössä. Timo Ellä pyytää eroa lautakunnan jäsenyydestä. Sitten kvtes:in olevan järjestely erän käytöstä päättäminen. siitä on sovittu työntekijä järjestön kanssa, niin ei siitä sen enempää.  Samoin teknisten kanssa on sovittu korotuksesta. Seuraavana viime vuoden tilinpäätös. Alustava päätös on jo käsitelty ja rahat menneet ja tulleet. Alijäämää tuli viime vuonna 3,8 milj/€. 

Sitten lausunnon antaminen erikoissairaanhoidon piirin talousarvioon. Lausutaan mitä lausutaan, mutta ihmisten sairastelu ne lopulliset kulut sitten näyttävät. Sitten viime vuoden tilinpäätökseen liittyvä henkilöstöraportti. Sitten alkuvuoden talouden toteutuminen. Ei hyvältä alijäämää on tullut ja verotulot laskeneet vaikka korettiin veroprosenttia. Sitten annettaneen lupa 2 lähihoitajan ja 2 perhepäivähoitajan toimien täyttöön. Sitten vielä tiedoksi annettavat asiat. Joukossa pari mielenkiintoistakin.