Listan mukaan edeten eka varsinainen pysähdys tuli maakuntakaavan kohdalla. Se oli toista kertaa lausunnolla ja ekalla kerralla U:kin lausunto oli huomioitu aika hyvin. Kaavan sisällöstä ja tulevaisuudesta kuitenkin keskusteltiin. Puukaupan asiantuntijan valinta ja Varsinais-Suomen yhteismarkkinointi hyväksyttiin esityksen mukaan.

Suuhygienistin viran täytöstä keskusteltiin pitkään. Se ja sairaanhoitajan viran täyttö siirrettiin esityksen mukaan siksi kunnes konsultin esitys sotesta on saatu. Kj:n vuosiloma ja rahan käyttäjät olivat läpihuuto juttuja.

Sitten oli 2011 talousarvion ja 2011-2013 raamit ja ohjeet. Niistä keskusteltiin pitkään ja täsmennettiin aikatauluja. Tämä oli niin iso asia, että taidan kirjoittaa siitä tarkemmin paremmalla ajalla.

Tanskaan ystävyyskaupunkitapaamiseen ei lähetetä ketään. Pyhärantaan tapaamaan muita Vakka-Suomen kuntien edustajia sensijaan mennään. Kulkuvälineestä keskusteltiin olisiko polkupyörä tai joku muu. Sitten oli pari aloitetta. Aluehallintovirasto oli pyytänyt selvityksen kaupungilta siitä, ettei terveyskeskukseen pääse puhelimella ajoittain välittömästi. Vastattiin, että 3.5. otettiin käyttöön soittopyyntöautomaatti. Soittopyyntöihin vastausaika on ollut 5-20 minuuttia ja asiakkaat tuntuvat olevan tyytyväisiä.

Sitten oli muutamia salaisia asioita. Merkittäviä vain niitä koskeneiden henkilöiden kannalta. Liki 4 tuntia siinä taas vierähti.