Kh:n kokous oli liikuttavan yksimielinen kuten Ukissa on tapana. Mitään päätösesityksiä vastaan ei tehty. Eipä paljoa partakaan pärissyt. Itseään tietysti pitää korostaa. Tuo kaavamuutos paikassa jossa Yaran ja sataman liikenne yhtyvät kaipaisi mielestäni pienen korjauksen. Sataman liikenne pääsee nyt syöksymään Laivanrakentajan tielle kuin pyssyn suusta, mutta Yaran raskaalle ja osin vaarallisten aineiden kuljetukselle on tehty shikaani jossa ollaan vaikeuksissa. Tilaa olisi ollut ja on edelleen runsaasti loivempaan yhteyteen. Toivottavasti myöhemmissä vaiheissa korjataan. Ikävää happorekan ja autojen kuljetus lavetin törmäys. Tosin saisimme kuvia mediaan ja mainoshan on aina hyväksi.

Muuten keskusteltiin viime vuoden tilinpäätöstä ihasteltiin, tosin uskon kaikkien ymmärtäneen mitä tarkoitti viime vuoden tuloveroissa millin pudotus. Rakentaminen ja uusien bossien palkkaus pitää ottaa luupin alle.

Kokous alkoi hienosti. Keskustan hallitusryhmä tarjosi koko jengille mämmit. Myös meille perivihollisille. Maistui tosi erinomaiselta. Ehkä syynä oli sekin, että kotona syön punaisen maidon kanssa, kerman kanssa oli kaksinverroin parempaa.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ RAKKAAT YSTÄVÄT JA VIHAMIEHET!