Tänään oli hyvä peli, ei kyllä täydellinen. Korihait hävisi. Muuten oli tasainen ja huonoa peliä ja helppoja pallon menetyksiä oli vähän. 3. jakso oli Korihaille tuskainen, mutta aikalisän jälkeen päästiin taas peliin mukaan.

Korihait johti peliä suurimman osan aikaa ja johto kävi enimmillään 10 pisteessä. Loppua ei hallittu. Erityisesti lopussa Kouvot hallitsi melkein suvereenisti lyvypalloja ja siihen sitten hävittiin. Pelaajista suurin osa suoritui pelistä hyvin. Hudson ei tahtonut millään saada juonesta kiinni ja Kumpulaisen pelit taitavat olla auttamattomasti ohi.

Kouvoissa entinen Korihai Shiloh pelasi hyvin. Samoin Kannisto, olisi kyllä ansainnut parhaan pelaajan palkinnon. Kouvojen tason osoittaa, että sellainen pelaaja kuin Jukka Kataja sai vain vähän peliaikaa. 

Päivällä juhlittiin uuden satamanosturin käyttöön ottoa. Komea ja tehokas kone. Käyttöäkin näyttää löytyvän lisääntyvästi. Nosturin omistavat yhdessä Sevena, satama operaattori, ja kaupunki. Nosturi on kotimainen, merkiltään Mantsinen 200R. 

Se on valmistettu Mantsinen Group Ltd Oy nimisen yhtiön tehtaalla Ylämyllyssä Pohjois-Karjalassa. Se on suurin yhtiön valmistamista nostureissa. Yhtiössä on 500 työntekijää. Tämän nosturin valmistus kesti 8kk. ja sitä oli tekemässä 3-4 tekijää. Nosturin ulottuvuus on 34 metriä. 25 m. etäisyydeltä teho on 15 tonnia. Läheltä pystyy nostamaan satamaan tulevia 35 t. teräsrullia. Kone liikkuu teloilla 5km/t. Moottori on Caterpilla C-18 ACERT. Teholtaan 522 kW.  Hydrauliikan teho on 330 bar. ja öljyä menee 1800l. Moottoriin 68l.ja polttoainetta tankkiin 2000l. Kone painaa vajaat 250t. Että tällainen nosturi jyllää satamassa.