Lista ei ole pitkä, mutta pitää sisällään merkittäviä asioita. Ekana Veneveistämön tontti. Asiantuntija ltk:n (tekla) päätöksestä huolimatta esitys on, näytteille aseta. Tähän on tultu hiljaa hivuttamalla. Joka kerta on väitteenä ei tämä vielä mitään sido, tehdään myönteinen päätös. Taitaa pian tapahtua vaihdos, ei tätä voi enää hylätä ollaan tultu jo niin pitkälle. Pahaa pelkään hallituksen äänestyksen jälkeen asettavan kaavan nähtäville. Sitten se tulee lopullisesti päätettäväksi ja valtuusto pääsee eka kerran päättävän. Niin kuin jo sanoin taatusti sen selkä tullaan asettamaan seinää vastaan, ei enää voi hylätä. Kyllä voi. Voi maanantainakin.

Seuraavana on koulukiinteistöjen myynti. Myyntiin aiotaan asettaa Haapaniemen, hallun, Lahden ja pohjoiskulman koulut. Klausuulina, hintaa tärkeämpänä myyntikriteerinä pidetään suunnitellun toiminnan sopivuutta kohteeseen ja toiminnan vaikutusta kylään.

Lahden kylästä ollaan myös myymässä maata 1,8 ha. Seutulippua koskeva asia pitäisi päättää. Sitten esitetään valtuustolle tulovero ja kiinteistövero%:en määräämistä ensi vuodelle. Kj:n esitys on, pidetään ennallaan. Taitaa olla yhtä vastuuton kuin minäkin. Näin minua on ainakin kommenteissa syytelty.

Viimeisenä varsinaisena asiana aloite hiekkatekonurmen ja monitoimihallin rakentamisesta. Asia lähetetään nuoriso- ja liikunta ltk:n valmisteltavaksi. Evästyksellä, että pitää arvioida myös hankkeen investoin- ja käyttökustannukset sekä henkilöresurssien tarve.